Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr
Sport
12 feb 2019, 16:36 /Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr Update: 12 feb 2019, 16:37
Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr

Donny van de Beek en de verdedigers Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Nicolás Tagliafico en Daley Blind kunnen zich woensdag geen kaart meer permitteren in de thuisduel van Ajax met Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. Zij missen op 5 maart de return in Estadio Santiago Bernabéu als ze door scheidsrechter Damir Skomina bestraft worden.

De vijf basisspelers van Ajax hebben twee gele kaarten achter hun naam staan en zijn bij een volgende prent geschorst. Trainer Erik ten Hag noemt het zorgwekkend dat zijn vier beste verdedigers dicht bij een schorsing zitten. ,,Dat kan vervelend uitpakken”, besefte hij. ,,Ik ga daar nu nog geen rekening mee houden. Maar het kan tijdens de wedstrijd een dingetje worden. Dan kunnen we reageren.”

Bij Real Madrid staat alleen Sergio Ramos op ‘scherp.’

Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr

Gerelateerde berichten

By Couture Schwarzer In Nude Cocktailjurk Young Barbara oeBdCx
Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr

Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr

Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr
Trui In Trui Kaffe In Zwart Kaffe Zwart deorCxBW
Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr
Bruin ban Zonnebril Ray Zonnebril ban Ray In dsQCthr